ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  α) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 200 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος (μεχρι 3kg ή μικρού ογκου)
  β) Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 200 ευρώ επιβαρύνεστε με ποσό απο 4,50 ευρώ για έκαστη μεταφορά με courier και παράδοση στην πορτα σας (μεχρι 3kg ή μικρού όγκου) .
  Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο διότι τα προιόντα δεν μεταφέρονται με courier . Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας ή εξόφληση χρησιμοποιώντας την κάρτα σας ή μεσω paypal . H αντικαταβολή δεν ισχύει σε παραγγελίες άνω των 6 κιλών . Μόνο με αποστολές courier ως 6 κιλά ισχύει η αντικαταβολή .

ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Ειδικά για παραγγελίες πού αφορούν δύο κατηγορίες προϊόντων όπως ΠΛΑΚΑΚΙΑ και ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ισχύουν τα κατωτέρω .
α) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 500 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος.
β) Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 500 ευρώ επιβαρύνεστε με ποσό από 9,00 ευρώ για έκαστη μεταφορά και παράδοση μέχρι την πόρτα σας (ισόγειο-πεζοδρόμιο) .
Δωρεάν παράδοση πλακιδίων ισχύει για αποστάσεις μέχρι 10χλμ από την έδρα μας εντός νομού Αττικής κ εφόσον είναι άνω των 500 ευρώ η παραγγελία σας .

 1. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  α) Για ολες τις παραγγελίες (ισχύει για πρακτορεία) δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος για παραδοση από την έδρα μας μεχρι τη μεταφορική στην Αθήνα (επιλογής δικής σας ή δικής μας ) . Χρέωση μεταφορικής απο 5 ευρω αναλογα με τον προορισμο και την παραγγελια . Αποστολή με courier απο 5,5 ευρω (μεχρι 3kg ή μικρού όγκου) . Δεν ισχύει αντικαταβολή για μεταφορική εταιρεία .
  Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με μεταφορική) οπότε η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής ή στην πορτα σας κατοπιν συνενοησης . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας ή εξόφληση χρησιμοποιώντας την κάρτα σας ή μεσω paypal .

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία για τα μεγάλα δέματα και με εταιρεία courier ACS για τα μικροδέματα (π.χ. συσκευασία με διαστάσεις έως Μ30cm x Π25cm x Υ15 cm και βάρος έως 3 κιλά) .
Για τον τελικό προορισμό των προϊόντων ισχύουν τα κατωτέρω.
α) σε αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία για τους πελάτες εντός Νομού Αττικής η παράδοση γίνεται εώς τον τελικό προορισμό που μας έχετε δηλώσει,για τους πελάτες εκτός Νομού Αττικής η παράδοση γίνεται εώς το πλησιέστερο πρακτορείο της περιοχής σας .
β) σε αποστολή των προϊόντων με εταιρεία courier ACS η παράδοση για όλους τους πελάτες εντός και εκτός Νομού Αττικής γίνεται εώς τον τελικό προορισμό που μας έχετε δηλώσει.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Α) Στην περίπτωση της πληρωμής με πιστωτική κάρτα και με σκοπό την εξασφάλιση του απρόσβλητου της συναλλαγής και κυρίως τη διασφάλισή σας από χωρίς την άδειά σας ή εν αγνοία σας χρήση της πιστωτική σας κάρτας, η παραλαβή του αποστελλόμενου εμπορεύματος γίνεται στη δηλωθείσα διεύθυνση για αποστολές εντός Αττικής και αποστολές μέσω ACS ή στο Πρακτορείο για αποστολές εκτός Αττικής .
α) από εσάς με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και καταγραφή του αριθμού της στο συνοδευτικό παραστατικό ή
β) από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο με την επίδειξη έγγραφης εξουσιοδότησης σας και φωτοτυπία της ταυτότητά σας.
Η τήρηση του τύπου αυτού,στοχεύει κυρίαρχα στην δική σας προστασία και στην αποτροπή βλάβης σας και για αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία και κατανόησή σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Όλα τα εμπορεύματά μας καλύπτονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας,της επίσημης αντιπροσωπείας τους στην Ελλάδα. Για πληροφορίες σχετικά με τους ακριβείς όρους της εγγύησης κάθε προϊόντος, που ποικίλουν από προϊόν σε προϊόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα είδη που σας ενδιαφέρουν.
Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν ασυμβατότητα υλικών, φυσική καταστροφή ή μη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία του προϊόντος από τον πελάτη ή προστεθέντες του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Έχετε την υποχρέωση να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε το προϊόν εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρία μας μπορεί να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος μας σας έχει σταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

(β) σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες το προϊόν παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

(γ) στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο, υπό τον όρο ότι το προϊόν που αγοράσατε είναι «Άμεσα Διαθέσιμο» και όχι «Κατόπιν Παραγγελίας».
Στις περιπτώσεις (α) και (β), αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν, αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς, επιστροφής του παλιού και αποστολής του νέου προϊόντος. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζητήσετε είτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν, είτε την επιστροφή των χρημάτων που μας έχετε καταβάλει.

Στην περίπτωση (γ) έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος με διαφορετικό προϊόν, αναλαμβάνοντας εσείς το μεταφορικό κόστος επιστροφής του, καθώς και το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος. Αν δεν επιθυμείτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας παρακρατηθεί το μεταφορικό κόστος αποστολής και επιστροφής του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες, η συσκευασία του να είναι αυτή με την οποία αγοράστηκε και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί ελλιπές ή κατεστραμμένο, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να δεχθεί την επιστροφή και να ζητήσει αποζημίωση το ύψος της οποίας το ποσό της οποίας καθορίζεται από την κατάσταση του προϊόντος και της συσκευασίας του.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

Τέλος, το προϊόν προς αντικατάσταση πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την αγορά του (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής).

Με εκτίμηση bath4u